5è aniversari

Ja fa cinc anys que va néixer el Nou Patufet, que tots nosaltres vam fer-lo néixer i, des d’aleshores el veiem créixer cada dia. És una molt bona notícia que es faci gran i, per això, durant aquest curs, hem organitzat diverses activitats per a celebrar-ho.

Ens ve de gust recordar com hem treballat junts tots aquests anys per a aconseguir que l’escola sigui la que volem, per entendre per què ens l’estimem.

La bona salut de la nostra cooperativa està sent fruit de l’esforç conjunt de famílies, treballadors, alumnes i socis, que es relacionen amb l’objectiu ferm de construir aprenentatge des de l’afecte, la passió i l’honestedat.

L’Escola som tots nosaltres, allò que hi fem cada dia, la manera com tenim cura els uns dels altres i tot allò que hi aprenem. Ens farem tan grans com vulguem perquè ho farem junts. El camí és il·lusionant. Celebrem que seguim endavant, amb més força que mai, i amb el convenciment que plegats arribarem on vulguem.

Per molts anys Nou Patufet!!

 

Una mica d’història

 

Exposició 5 anys de Nou Patufet
La primera setmana d’octubre 2020 vam fer una exposició amb alguns dels moments rellevants de la cooperativa.
Aquí tenim l’àlbum de fotografies de l’exposició i tot seguit, per a aquells que no hàgiu pogut veure-la, un vídeo amb alguns dels moments que han format part de la nostra història.

Exposició "5 anys de Nou Patufet" 

 

El pastís del 5è aniversari L’alumnat, l’equip docent i personal d’administració, vam poder gaudir d’un enorme pastís d’aniversari i en l’acte de celebració, vam transmetre els nostres millor desitjos que vam enganxar als diferents pisos del pastís.

El pastís del 5è aniversari Nou Patufet

 

L’obsequi del 5è aniversari
En acabar, tots els assistents van rebre un obsequi: una targeta amb un missatge que, al plantar-la i regar-la, es transforma en una planta. El fet de transformar, tenir cura, créixer i il·lusionar-nos, són elements molt valuosos que ens han fet arribar amb molta il·lusió a fer i celebrar aquests 5 anys de Nou Patufet.

REGAL ANIVERSARI NOU PATUFET
Durant el curs anirem celebrant més actes i activitats, que anirem publicant a mida que els anem celebrant.