ALOHA Mental Arithmetic

aloha-menthal-arithmetic-a-nou-patufet

ALOHA Mental Arithmetic és la primera activitat extraescolar que obté l’aval de la Sociedad Española de Pedagogía i que des del curs 2016-2017 incorporem com a taller als alumnes de 3r a 6è de primària.

ALOHA Mental Arithmetic és la primera extraescolar que ha obtingut l’aval de la Sociedad Española de Pedagogía (2016). El suport teòric d’ALOHA, en la seva metodología i en el material didàctic utilizat, ha rebut el reconeixement de qualitat d’aquesta institució, líder en l’àmbit de l’educació i la didàctica.

Les classes d’ ALOHA inclouen matemàtiques divertides a través del càlcul amb àbac, aritmètica mental, càlcul amb mans, els jocs… etc. Els nens i nenes participen en jocs i i en divertides activitats, totes amb finalitat pedagògica, per disfrutar al màxim de l’aprenentatge. D’aquesta manera, desenvolupen i potencien de manera divertida capacitats com l’agilitat de càlcul, l’atenció i la concentració, el pensament lògic, memòria fotogràfica, la visualizació, la capacitat d’escolta, la creativitat…

Nens i nenes preparats per al present i el futur
En aquests temps que estem vivint tota la informació que volguem obtenir, sobre qualsevol tema, es troba a un sol click. No és necessari ni memoritzar números de telèfono o dates importants. El mòbil, la tablet, l ‘ordinador… ens ho recorden tot. L’objetiu d’ALOHA es ensenyar als nens a entrenar el cervell per tenir agilitat mental i tenir pensament actiu, donat-li les eines necessàries per adaptar-se i afrontar amb éxit els reptes del present i del futur.

Veieu document informatiu