Setmana de Carnestoltes 2018

Arriba un any més l’esperada celebració de Carnestoltes, tant a l’escola com al barri. És una de les festes que ens fa més il·lusió gràcies a la participació de tota la comunitat del Nou Patufet. Durant la propera setmana del 5 a l’11 de febrer realitzarem un seguit d’activitats.

  • Divendres 9: rua pels voltants de l’escola amb tots els alumnes d’educació Infantil i Primària i, no cal dir, que esteu tots convidats a venir disfressats!
  • Dissabte 10: rua per la Vila de Gràcia amb les famílies.

De dilluns a divendres, a l’escola, ho celebrarem cada dia d’una manera molt especial i sempre animant als més petits a gaudir de la seva part més juganera gràcies a les indicacions del pregó de la Reina Carnestoltes. Per tant, cada dia podrem portar un accessori que ens ajudarà a viure aquesta setmana d’una manera molt original i divertida.

  • Dilluns portarem tots una perruca
  • Dimarts portarem tots quelcom en forma de cor
  • Dimecres portarem tots la cara pintada
  • Dijous portarem tots pijama
  • Divendres matí portarem tots ulleres de sol i per la tarda, a la rua, lluirem tots la nostra disfressa (l’alumnat de mitjà pensió es podran canviar abans de les 15h a la classe).

L’alumnat de secundària realitzarà una sortida a Girona el proper divendres, dia 9. Tots aquells que ho vulguin poden anar disfressats per així viure també la il·lusió de la festa. Mentre que els de primer faran una visita al Museu del cinema, d’acord amb la temàtica del seu projecte, la resta de cursos visitaran altres parts emblemàtiques de la ciutat, per tal de fer una gimcana i passar un molt bon dia ple de diversió i disfresses.

De ben segur seran unes jornades molt especials i divertides !!

 

Concurs de fotografia #CarnavalNouPatufet

El 9 i 10 de febrer fem les tradicionals rues, divendres tarda al voltant de l’escola i dissabte tarda al Carnaval de Vila de Gràcia.
L’AFA del Nou Patufet ha convocat un corcurs de fotografia obert a les famílies de l’escola. En aquest enllaç  trobeu tots els detalls.
Prepareu la càmera i animeu-vos a participar!