hairspray

hairspray-2017-nou-patufet-slide

Els nois i noies 4t d’ESO es complauen a anunciar-vos que l’obra del 2017 és “Hairspray”. Ens fa molta il·lusió que vingueu per a poder-ne gaudir tots plegats. Prometem emoció a dolls.

Els “Rarets”? Qui ho diu qui és “raret” i qui no ho és? Potser és hora que perdem la por a la diferència i entenguem que la manera de ser de cadascú ha de ser sempre respectada. Amb Hairspray volem parlar sobre l’absurd de les etiquetes i la voluntat de construir un món on hi capiguem tots més enllà de colors, ideologies, gustos…

Dia 25/5/2017
1a funció 18.00 h
2a funció 20.00 h
Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190)
Servei de bar disponible a l’entreacte
La recaptació va destinada al viatge fi d’etapa dels alumnes de 4t d’ESO

Entrades disponibles a la secretaria del Nou Patufet (c/ Bruniquer, 25)

La història de Hairspray té lloc als anys 60 al Nou Patufet de Baltimore. Tracta sobre una noia, Tracy (Ona Granada), que el seu somni és ballar a l’espectacle de Corny Collins (Pau Acereda), un programa de ball de la TV local. Ella aconsegueix una possibilitat de sortir a l’espectacle, gràcies a una de les estrelles del show, Link (Àlex Esteban), i es fa tota una estrella. Comença a utilitzar la fama per parlar en nom de la causa amb la que creu: la integració social. Per això, té l’ajuda de la seva mare Edna (Roger Mateu) i la seva millor amiga Penny Pingleton (Laura López). Però Tracy es guanya la rivalitat de l’estrella anterior del programa: Amber Von Tussle (Janire Rodríguez), així com la de la seva mare Velma (Sandra Benito), una dona manipuladora i racista. La rivalitat és màxima quan Amber i Tracy lluiten pel títol de Miss Teenage Hairspray 1962.

Àlbum de fotografies de l’espectacle