Extraescolars curs 2017-2018

Presentem la proposta d’activitats extraescolars per al curs 17-18. Repetim amb algunes de les propostes del curs passat i davant de noves demandes ens fa molta il·lusió poder presentar també noves activitats que esperem que us  agradin.

Les activitats estan vinculades al Projecte Educatiu del Centre i estan conduïdes per un equip qualificat de monitors, entrenadors i professors que organitzen les diferents activitats atenent les necessitats i interessos dels alumnes i les famílies.

A més a més de les activitats extraescolars del curs, es realitzen tallers puntuals de duració determinada que anunciem periòdicament.

PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS

  • Teatre en anglès : activitat en anglès a partir de jocs, contes, música, teatre, dansa. Adreçat a P3, P4 i P5
  • Bàsquet : a càrrec del Club Roser i adherits a la Federació d’Escoles de Bàsquet (més info)
  • Escacs: activitat per motivar els alumnes, il·lusionar-los per jugar habitualment, i fer que gaudeixin del joc a càrrec de l’Escola d’Escacs de Barcelona
  • Robòtica: una proposta d’apropament i aprofundiment al llenguatge de la programació amb activitats dinàmiques i motivadores.
  • Música. Instrument individual: classes individuals d’instrument (piano o guitarra) i/o conjunt instrumental en hores convingudes amb el professor, amb possibilitat d’horari de migdia*. Durant el curs s’ofereixen també tallers diversos (bateria, guitarra…etc. )
  • Speaking anglès:  extraescolar dirigida a alumnes de primària i ESO a càrrec de professors natius per millorar l’habilitat lingüística anglesa principalment oral.

LLOC
Les activitats d’infantil es fan a les instal·lacions del carrer Encarnació, excepte alguna activitat, com el bàsquet, que es farà a les intal·lacions del carrer Bruniquer. El trasllat entre els dos edificis va a càrrec de l’escola.
Totes les activitats de primària i ESO es fan a les instal·lacions de Bruniquer.

A TENIR EN COMPTE
- Totes les activitats, per poder ser realitzades hauran de comptar, amb un mínim nombre d’alumnes
- En cas de superar-se el màxim de participants, s’oferirà la possibilitat d’inscriure’s a una llista d’espera fins que hi hagi places disponibles o, si s’arriba al mínim, es crearà un grup nou
- L’activitat extraescolars té un caràcter anual i sempre esperem que l’infants assisteixi a totes les sessions
- Els imports de les activitats estan calculats en base a un import anual que es divideix en 9 quotes que es facturen d’octubre a juny
- Les activitats es paguen per avançat mitjançant rebut bancari que l’escola us carregarà al núm. de compte del banc lliurat. En cas de no ser possible, les activitats es podran pagar en efectiu a la secretaria de l’escola
- Totes les activitats a excepció de les de migdia s’ofereixen també per alumnes de fora de l’escola
- S’ofereix també tallers i activitats puntuals de les quals informem en aquesta mateixa pàgina i a les xarxes socials del Nou Patufet

INSCRIPCIONS
Full d’inscripció.
El periode d’inscripció s’obre l’1 de setembre.
L’inici de les activitats és a partir del 2 d’octubre fins al darrer dia lectiu de juny, depenent l’activitat.
Els infants és podran incorporar a les activitats a l’inici de cada mes, havent de notificar les modificacions d’altes i baixes abans del 20 del mes anterior.
Les inscripcions a les activitats extraescolars tenen un caràcter anual i sempre s’espera que els infants assisteixin a totes les sessions. Recordem la importància del compromís amb cada activitat. Les possibles baixes a les activitats afecten l’organització del conjunt d’extraescolar.

Dimarts 19 i dimecres 20 de setembre es van realitzar tallers per presentar les diferents activitats extraescolars.

HORARIS I PREUS

horari-extraescolars-2017-2018-nou-patufet-def

ACTIVITAT*

PREUS

Alumnes de Nou Patufet

Alumnes de fora l’escola

Bàsquet

30 € / mes

32€ / mes

Escacs

30 € / mes

No s’ofereix

Teatre en anglès

35 € / mes

37€ / mes

Música (instrument individual)

80 € / mes

82€ / mes

Speaking anglès

35 € / mes

37€ / mes

Robòtica

30 € / mes

32€ / mes