Mètode Felicitée (extraescolar)

Taller Mètode Felicitée

Us presentem el nou taller extraescolar “Mètode Felicitée” amb Noemi Pou.És un mètode lúdic i divertit basat en diferentes tècniques corporals que permeten fer un millor ús dels dos hemisferis celebrals, combinant tècniques del ioga i el mindfulness. Amb una pràctica freqüent l’infant millora la seva concentració, gestiona millor les seves emocions, augmentant el seu benestar general i, per tant, la qualitat dels seus aprenentatges.

Noemi Pou, especialista en aquest mètode, és nascuda a Barcelona i els últims 12 anys ha viscut à Chantilly (França) on ha treballat en una Escola Montessori Bilingüe (anglès-francès). Va ser precisament en aquesta escola on va formar-se en aquest mètode belga anomenat Félicitée. La Noemi torna ara a viure a Barcelona i ens ofereix la possibilitat d’ampliar els moments en què el Nou Patufet ofereix eines als infants per poder utilitzar al millor el seu potencial i les seves capacitats d’aprenentatge, proposant aquest tallers que permetrà als nens i nenes prendre consciència del seu cos, de la seva respiració, sentint-se més presents i motivats.

Aquest mètode està especialment dissenyat per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys.

Per tal que el curs sigui terapèutic, els exercicis s’han de fer de manera freqüent i en petits grups, per això es fan taller complerts de 9 sessions (45 minuts cadascuna), amb possibilitat d’horari de migdia o de tarda.El preu unitari del taller és de 90€, que es poden fer efectius en dues quotes de 45€. Si necessiteu més informació, no dubteu en contactar a: secretaria@noupatufet.coop

Podeu consultar mes informació al document adjunt.