Setmana de Carnestoltes 2019

Arriba un any més l’esperada celebració de Carnestoltes, tant a l’escola com al barri. És una de les festes que ens fa més il·lusió gràcies a la participació de tota la comunitat del Nou Patufet. Durant la setmana del 25 de febrer al 2 de març realitzarem un seguit d’activitats.

De dilluns a divendres, a l’escola, ho celebrarem cada dia d’una manera molt especial i sempre animant als més petits a gaudir de la seva part més juganera gràcies a les indicacions del pregó de la Reina Carnestoltes. Per tant, cada dia podrem portar un accessori que ens ajudarà a viure aquesta setmana d’una manera molt original i divertida.

  • Dilluns 25 febrer: ben elegants: corbata, vestits de gala, corones,…per començar la setmana
  • Dimarts 26 febrer:  “a lo loco”- sabates, mitjons, roba del revés…. tot estarà permès!
  • Dijous 28 febrer, dijous gras: portarem tots pijama
  • Dimecres 27 febrer: portarem pentinats ben extravagants
  • Divendres 1 de març, matí: lluirem tots la nostra disfressa des de bon matí
  • Divendres 1 de març, tarda: rua pels voltants de l’escola amb tots els alumnes d’educació Infantil i Primària i, no cal dir, que esteu tots convidats a venir disfressats!

L’alumnat de secundària, divendres 1 de març, realitzarà una sortida a Manresa (1r i 2n) i a Tarragona (3r i 4t). Visitaran parts emblemàtiques de la ciutat, per tal de fer una gimcana i passar un molt bon dia ple de diversió.

Unes jornades molt especials i divertides !!

Aquest és l’àlbum de fotos de la setmana de Carnaval a l’escola

Dissabte 2 de març: Nou Patufet participa a la rua del Carnaval de la Vila de Gràcia amb una comparsa temàtica formada per famílies i personal del centre. En cas que no formeu part de la comparsa, veniu a animar-la perls carrers de Gràcia.
Aquest és el recorregut
- Jardins Salvador Espriu, els Jardinets de Gràcia
- Gran de Gràcia
- Travessera de Gràcia
- Milà i Fontanals
- Puigmartí
- Torrent de l’Olla
- Diluvi
- Plaça de la Vila

Aquest és l’àlbum de fotos de la Rua de Carnaval de Gràcia amb la comparsa Els estels del Nou Patufet