Dia mundia del Medi Ambient

Emmarcada dins la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, aquest any amb el tema “lluita contra la contaminació de l’aire”, es celebra la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible, i concretament Barcelona promociona i s’hi adhereix amb diferent actes.

Al Nou patufet volem posar-hi un granet de sorra i participar amb algunes activitats puntuals.

Dilluns 3 de juny mirarem el vídeo que ens proposa la campanya i visionarem altres vídeos, recollint per escrit les aportacions dels alumnes després del visionat.
Tema central del Dia Mundial del Medi Ambient:  Contaminació de l’aire amb el lema “Breathelife, Clean Air Healthy Future

Dimarts 4 i dimecres 5 de juny, a la tarda: gimcana sostenible Nou Patufet amb l’alumnat de primària.
L’alumnat  de sisè, juntament amb la Comissió Escoles + Sostenibles, dins el projecte “Planeta sisè, millorem el món” han preparar un gimcana sostenible per a tot l’alumnat de primària de l’escola, amb la finalitat de recalcar la importància del reciclatge, l’ús de materials i energies renovables i veure l’impacte de les nostres accions al planeta.
Hi ha preparades cinc proves on els alumnes de sisè després de cada una fan un feedback amb els participants. Els propis alumnes de sisè són els dinamitzadors de l’activitat.

Dimecres 5 de juny a la tarda, l’alumnat d’infantil planten llavors o  esqueixos en un potet de vidre que prèviament s’ha decorat i havent reflexionat sobre el benefici de les plantes i arbres pel nostre planeta.

Divendres 7 de juny, l’alumnat de P3, P4 i P5 fem una sortida a Collserola i aprofitem per aprofundir en el tema de la campanya.