Extraescolars 19-20

banner-extraescolars-noupatufet

Des de l’Escola presentem la nova proposta d’extraescolars per al curs 19-20. A continuació en podeu veure els horaris i preus. Abans però, sí que volem recordar :

● Totes les activitats per poder ser realitzades hauran de comptar amb un mínim nombre d’alumnes.
● Totes les activitats a excepció de les de migdia s’ofereixen també per alumnes de fora de l’escola.
● Recordem la importància del compromís amb cada activitat. Les possibles baixes a les activitats afecten l’organització del conjunts d’extraescolars.
● Els infants es podran incorporar a les activitats a l’inici de cada mes, havent de notificar les modificacions abans del 20 de cada mes anterior.
● Les activitats tenen un caràcter anual i sempre esperem que els infants assisteixin a totes les sessions.
● L’import de cada extraescolar està calculat anualment i dividit entre els mesos/sessions d’activitat, per tant, l’import de cada rebut mensual/trimestral és el
mateix independentment si el mes/trimestre té més o menys dies.
● L’impagament d’un rebut de cada activitat comportarà, previ avís, de forma automàtica, no poder gaudir de l’activitat extraescolar fins que es regularitzi o s’acordi el pagament.

UBICACIÓ
Les activitats d’infantil es faran a les instal·lacions d’Encarnació, 23 a excepció del taller de sensibilització musical. Totes les activitats de primària i ESO es faran a les instal·lacions de Bruniquer, 25.

INSCRIPCIONS
Podeu descarregar la fitxa d’inscripció i lliurar-la a secretaria de l’escola o enviar-la per mail a secretaria@noupatufet.coop

ACTIVITATS

 • Expressió corporal en anglès (infantil). Extraescolar que fusiona la música, el teatre i l’anglès. Són sessions dinàmiques i on l’anglès és la llengua vehicular
 • Taller de sensibilització musical (infantil). Adreçat a infants de 3 a 6 anys, i consisteix en apropar-se a la música i el seu llenguatge, a partir de la vivència, el joc, els contes. Els infants canten, ballen, fan petites improvisacions amb instruments de percussió i escolten música diversa. Judit Alegre, mestra de l’escola, és la persona que liderarà aquestes sessions. (+info)
 • Bàsquet (primària). A càrrec delClub Roser i adherits a la Federació d’Escoles de Bàsquet
 • Dibuix – Iniciació a les arts (primària): a càrrec de l’escola d’arts La casa de la Espiral realitzaran tot tipus de treballs i tècniques plàstiques. (+info)
 • Tallers Aloha Mental Arithmetic (primària). Tallers mensuals amb diferents propostes de treball de concentració, càlcul, matemàtica a partir de l’àbac; es tracten de mòduls separats per la qual cosa es poden anar fent tots o els que ens interessin (+info)
 • Escacs (primària). Motivar els alumnes, il•lusionar-los per jugar habitualment, i fer que gaudeixin del joc a càrrec de l’Escola d’Escacs de Barcelona
 • Hip hop (primària). Activitat dirigida a l’alumnat de primària on s’aprendrà a ballar a ritme de hip hop
 • Taller Mètode Felicitée (primària).   Activitat de migdia o de tarda. (+info)
 • NOU! Tallers de llenguatge musical (primària). Tallers trimestrals, els divendres migdia. Clara Manjon, mestra de piano de l’escola, és qui liderarà aquest taller. (+info)
 • Speaking (primària i ESO). Anglès de conversa amb professorat britànic dividit en grups segons nivell
 • Expressió corporal (primària i ESO)
 • Música (primària i ESO). Tallers i instrument individual o en parella

Us informem també que durant aquest curs 2019-2020 es duran a terme els cursos d’anglès organitzats per CIC Idiomes a les nostres instal·lacions. Pel fet de ser alumnes de l’escola tindreu un 10% de descompte en el preu. Podeu demanar informació a idiomesagracia@iccic.edu o al telèfon 93 200 11 33 (+info)

DIES, HORARIS I PREUS

19-20_horaris-extraescolars-def

19-20_preus-extraescolars-def