Menjador escolar 19-20

Nou Patufet ofereix el servei de migdies educactius que inclou el servei de menjador i les activitats educatives i de lleure guiades per monitoratge especialitzat a la franja de migdia entre les 13 h i les 15 h.

El servei de menjador és a càrrec de Cantàbrico empresa dedicada des de 1975 al servei culinari que dóna un servei de menjar de qualitat, natural, ecològic i de temporada. La seva elaboració és 100% tradicional i artesanal, es cuina el menjar de tota la vida, tan natural com a casa.

Els migdies educatius són a càrrec de Teatre Viu.Cat, és una associació sense ànim de lucre que treballa per desenvolupar el projecte educatiu al migdia amb l’objectiu de formar part del creixement personal de totes les persones implicades. Aposta per un projecte quelcom més significatiu que la mera vigilància dels alumnes que es queden a dinar. Es per això que Teatre Viu.Cat desplega tot un escenari on la creació de valor amb els alumnes és la seva raó de ser.

Podeu consultar l’Informe de valoració de la programació de menús del Nou Patufet, realitzat per l’Agència de salut pública de Catalunya. La valoració del menú del Nou Patufet ha estat molt positiva. Aquests són els menús generals del tercer quadrimestre (actualitzat a data 23/04/2017)

Podeu sol·licitar el servei de mitja pensió a través d’aquest document que podeu lliurar a l’escola o be enviar-ho per correu electrònic a secretaria@noupatufet.coop
Podeu consultar el servei de menjador escolar en aquest enllaç.