Crowd-founding MusicAula . Missió Kènia

El mes de juny 2019 s’ha posat en marxa el crowd-founding amb la iniciativa “MusicAula – Missió Kènia”, a través de la qual es construirà una escola pública a Kithunthi (Kènia).

Com sabeu, l’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir finançament per cobrir el cost de construcció d’una nova escola pública a Kithunthi a través de projectes d’innovació pedagògica on la música, la plàstica, la literatura i les arts han desenvolupat processos d’aprenentatge i servei per assolir els objectius del projecte de cooperació internacional.

Des del mes de maig de 2018 s’han anat acomplint les fases d’aquest projecte, i el Nou Patufet hi hem participat al llarg del curs 2018/19 en la creació d’una cançó que formarà part del Disc Musical Col·laboratiu que s’ofereix com a recompensa del Crow-Founding. El grup Alma de Boquerón ens han acompanyat en aquest procés creatiu i, amb la classe de 1r d’ESO com a protagonista, hem creat la cançó “El Món millorarem”, que podreu escoltar, com us dèiem, en aquest disc recopilatori.

Aquí teniu l’enllaç al crowd-founding https://www.goteo.org/project/musicaula-missio-kenia i en aquest document podeu consultar més informació sobre tot el projecte. També heu de saber que les aportacions al projecte, fins a 150€, generen un retorn del 75% de la declaració de la renda.