La comunitat educativa i tu

festival_post

Per nosaltres l’Escola som tots i totes. És molt important per una escola crear vincles emocionals amb els seus membres. És important per una Escola que tothom la senti seva. Una escola és un organisme viu que està en constant evolució i aprenentatge. Sempre, però, mantenint el seu ideari i la seva visió. Com organisme viu necessita de totes les seves parts. Cada part té les seves funcions i responsabilitats, però si no el considerem com un tot no arriba a tenir entitat pròpia. I evidentment les seves parts són tots els membres de la comunitat educativa. Tots i totes participem de l’educació i formació dels nostres escolars. Tots som exemple viu i constant del que volem aconseguir.

El que jo volia fer, avui, era felicitar a tota la comissió -formada per pares i mares i professors, formada per la comunitat educativa, doncs- per l’èxit del Festival de final de curs, per la seva dedicació i el seu esforç. Això és el clar exemple del que entre tots i totes podem aconseguir. Fa goig i orgull ser-ne part. Miro les fotos del dia 19 i m’adono que ser del Patufet és quelcom molt i molt gran.

I això és el principi. Ara cal seguir lluint i donant exemple.

Moltes gràcies a tothom. Ha estat un plaer,

Cesc