5è aniversari

slide-5-anys-nou-patufet

Ja fa cinc anys que va néixer el Nou Patufet, que tots nosaltres vam fer-lo néixer i, des d’aleshores el veiem créixer cada dia. És una molt bona notícia que es faci gran i, per això, durant aquest curs, hem organitzat diverses activitats per a celebrar-ho.

Ens ve de gust recordar com hem treballat junts tots aquests anys per a aconseguir que l’escola sigui la que volem, per entendre per què ens l’estimem.

La bona salut de la nostra cooperativa està sent fruit de l’esforç conjunt de famílies, treballadors, alumnes i socis, que es relacionen amb l’objectiu ferm de construir aprenentatge des de l’afecte, la passió i l’honestedat.

L’Escola som tots nosaltres, allò que hi fem cada dia, la manera com tenim cura els uns dels altres i tot allò que hi aprenem. Ens farem tan grans com vulguem perquè ho farem junts. El camí és il·lusionant. Celebrem que seguim endavant, amb més força que mai, i amb el convenciment que plegats arribarem on vulguem.

Per molts anys Nou Patufet!!

 

Una mica d’història

 

Exposició 5 anys de Nou Patufet
La primera setmana d’octubre 2020 vam fer una exposició amb alguns dels moments rellevants de la cooperativa.
Aquí tenim l’àlbum de fotografies de l’exposició i tot seguit, per a aquells que no hàgiu pogut veure-la, un vídeo amb alguns dels moments que han format part de la nostra història.

Exposició "5 anys de Nou Patufet"

El pastís del 5è aniversari
L’alumnat, l’equip docent i personal d’administració, vam poder gaudir d’un enorme pastís d’aniversari i en l’acte de celebració, vam transmetre els nostres millor desitjos que vam enganxar als diferents pisos del pastís.

L’obsequi del 5è aniversari
En acabar, tots els assistents van rebre un obsequi: una targeta amb un missatge que, al plantar-la i regar-la, es transforma en una planta. El fet de transformar, tenir cura, créixer i il·lusionar-nos, són elements molt valuosos que ens han fet arribar amb molta il·lusió a fer i celebrar aquests 5 anys de Nou Patufet.

REGAL ANIVERSARI NOU PATUFET

Missatges inspiradors a la façana del c. Bruniquer
Missatges inspiradors - 5è aniv. Nou Patufet

Durant el curs anirem celebrant més actes i activitats, que anirem publicant a mida que els anem celebrant.