Xerrada pares: Ús i abús de les TIC

us-i-abus-de-les-tic-xerrada-a-nou-patufet

Ús i abús de les Noves Tecnologies (TIC)

Aquest taller pretén augmentar el coneixement sobre les TIC que més utilitzen els nostres fills, conèixer amb profunditat les dificultats que poden generar les TIC sense crear alarma o ser prohibicionista, també ser consicents dels seus beneficis i sobretot parlar i reflexionar sobre les normes, acords i límits que hem d’establir com a pares en temes com la televisió, el mòbil, els jocs, l’ordinador i la pornografia. També es donaran eines i recursos pràctics com apps i programes que poden ajudar als nois i als pares a prendre consciència sobre l’ús de les TIC.

Objectius de la xerrada – Taller
· Disposar de tècniques per a empoderar als pares formant-los en el màrqueting de les últimes novetats tecnològiques i les xarxes socials.
· Disposar de pautes concretes per ajudar als fills a utilitzar responsablement i de manera positiva les TIC sense fomentar una por irracional.

Dirigit a pares i mares que estan involucrats en l’educació dels seus fills

Durada aproximada: 1:30 hores

Ponents: SOMOS Fundació, centre psicoterapèutic especialitzat en l’infant, l’adolescent, el jove i la família

Dimarts, 7 de febrer de 2017 a les 19:30 h
Nou Patufet, c/ Bruniquer, 25 - Barcelona
Activitat gratuïta i oberta a tothom qui estigui interessat

Recomanem reservar  la votra plaça a secretaria@escolapatufet.cat o presencialment a secretaria de l’escola o per telèfon 93 707 49 67, per a un bon control d’aforament