Objectiu París – 4t ESO

LOGO-PARIS-2017-nou-patufet

Els alumnes de 4t d’ESO han dissenyat, com cada any, samarretes commemoratives del viatge a París que faran al mes de juny. És una més de les activitats que duen a terme amb l’objectiu d’abaratir el preu del viatge. Però aquest tipus d’iniciatives persegueixen altres propòsits. D’una banda, fer-los conscients de la necessitat de responsabilitzar-se de l’organització i el finançament del projecte; d’una altra, la cooperació amb tot el grup per tal d’assolir un objectiu comú; i a l’hora a valorar la iniciativa personal i l’autonomia de cadascú.

El viatge a París és la conseqüència lògica d’una continuïtat: les colònies de Primària i, la Garrotxa i Madrid a l’ESO els preparen per a un viatge en què la convivència, el civisme i l’autonomia personal seran al centre.

Per aconseguir aquest objectiu, als nois i noies de 4t dESO, els agradaria comptar amb la teva col.laboració i així també poder emportar-te un record més, en forma de samarreta, d’aquest curs.

En vols una? Només l’has de demanar a Secretaria de l’escola (c/Bruniquer, 25). Tens temps fins el dimecres 1 de març 2017 per demanar-la.

Hi ha 8 colors disponibles: Blanc, groc, taronja, vermell, rosa, blau, verd i gris.
Talles: des de 3 anys fins a la talla L d’adult.
Import: 10 euros.

Ah! I atents al sorteig d’Instagram que estan preparant un cop les samarretes hagin estat lliurades!

4tESO-Nou-Patufet-Paris-2017