Setmana del camí escolar

2a setmana del Camí Escolar de la Vila de Gràcia
Del 6 al 12 de març de 2017

Per celebrar la 2a setmana del camí escolar de la Vila de Gràcia, s’han organitzat un seguit d’activitats gratuïtes i obertes a tothom, a les que hi esteu convidats.

Dimarts 7 de març
Xerrada CIUTAT I SALUT. En quina mesura les ciutats perjudiquen la nostra salut i què podem fer per evitar-ho? (cartell)
- Lloc: Espai Jove la Fontana (Sala Polivalent) c/ Gran de Gràcia, 190-192
- Hora: 18.00h-19.15h
- Amb la participació: David Donaire (Llicenciat en Fisioteràpia i Psicologia).
És epidemiòleg a la Unitat de Recerca Respiratòria i Ambiental en el Centre d’Investigació en Epidemiologia Ambiental (CREAL) i (ISGlobal).
La seva recerca es centra en l’avaluació personal dels hàbits de mobilitat, l’activitat física i l’exposició ambiental de les persones amb l’interès especial sobre els efectes de l’activitat física sobre la salut i la prevenció de riscos per a la salut derivats de l’exposició ambiental.

Dissabte 11 de març
Taller-demostració: VINE A CONÈIXER COM PREPARAR LA TEVA BICI!
Lloc: Pati obert Escola Reina Violant (C/ Trilla, 18)
Hora: 11.30h-13.30h.
Taller a càrrec de Biciclot SCCL.
Taller dirigit a grans i a petits, porteu la vostra bicicleta i deixeu-la a punt per la Bicicletada Popular.

Diumenge 12 de març
BICICLETADA POPULAR
Lloc: Plaça Joanic
Hora: A les 10.00h
La bicicletada constarà d’un itinerari llarg de 4,5 km i un itinerari curt (per a bicicletes petites i amb rodetes, patinets, patins i monopatins) d’1,8 km . En acabar, a la plaça Joanic hi trobareu: un circuit de bicicletes i un punt ITBici (Inspecció Tècnica de la Bicicleta) a càrrec de Biciclot SCCL.
· INSCRIU-TE fins al 7 de març a la Bicicletada omplint aquest formulari  o bé descarrega el full d’inscripció (un per a cada itinerari) i lliura’l a secretaria de l’escola
· Itineraris i recomanacions de la Bicicletada