Cantata: Aventura a la Festa Major

Dilluns 12 de juny a la tarda s’estrena, a la sala de concerts de l’Orfeó Gracienc, la cantata Aventura a la Festa Major, amb música de Poire Vallvé i textos de l’alumnat de 3r de primària del Nou Patufet, la Farigola de Vallcarca i l’Univers.

Gràcies a aquest projecte impulsat pel propi Orfeó, amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, els nostres alumnes s’impliquen en la creació col·lectiva d’una cantata, aportant les idees sobre l’argument de la història, creant els textos poètics que es transformaran en cançons gràcies a la màgia del compositor i director Poire Vallvé, i realitzant el material d’atrezzo que acompanyarà l’espectacle.

Tot aquest procés queda recollit en el blog http://contescantats.blogspot.com.es/ i culmina amb el concert que se celebra a final de curs, on el Nou Patufet hi participa des de fa tres anys.
En aquesta ocasió, per commemorar el 200 aniversari de la Festa Major de Gràcia, la història ens transportarà, fent un salt en el temps, a una aventura plena de màgia i emocions.
No us la perdeu!

Aquest és el vídeo de la cantata “El viatge de la bimba” del curs passat on també hi va partipar l’alumnat del Nou Patufet