Ruta Pam a Pam Gràcia

flyer-ruta-pam-a-pam-gracia-nou-patufet

Què són les Rutes PaP?

Per tal de contribuir en la visibilització de l’ESS Pam a Pam organitza Rutes de l’Economia Social i Solidària a un territori concret. Aquestes rutes passen per 5 o 6 punts significatius del territori i som els mateixos responsables de la iniciativa qui  expliquem el nostre projecte i quines són les pràctiques més destacades o perquè la seva iniciativa contribueix en la transformació social i té un impacte social al territori.

Barris: Camp d’en Grassot i Vila de Gràcia
Dia: divendres 30 de juny
Hora:18:00 – 20:30h
Lloc de trobada:Ens trobarem a la llibreria La Canibal, SCCL: Carrer de Nàpols, 314, a les 18h.

A l’inici de la ruta es donarà la benvinguda, es farà la presentació del projecte Gràcia Economia Social i Solidària i es presentarà l’experiència.

Al llarg de la ruta, visitarem 5 punts del mapa de PaP: la llibreria La Canibal SCCLCoopMercat, botiga d’alimentació de proximitat (Grup Cooperatiu TEB), l’Escola Nou Patufet (Cooperativa d’educació), l’Espai LaTregua (associació dedicada a la formació no reglada) i El Jardí del Silenci (solar autogestionat per les veïnes).

La ruta acabarà a les 20h amb un petit pica pica amb productes ecològics i de proximitat a la fresca del Jardí del Silenci.

Confirmacions: No cal confirmar assistència tot i que es recomana per a una millor planificació a gracia@pamapam.org