Desplega Gràcia

header-essgracia

Als barris de Gràcia s’ha teixit al llarg dels darrers anys una xarxa fortament arrelada d’iniciatives en economia social i solidària (ESS).

Fruit del projecte de participació ciutadana Decidim Gràcia 2017, els graciencs i les gracienques han escollit dur a terme dos projectes vinculats a l’economia social solidària, que ja són una realitat.
D’una banda, s’han organitzat diferents xerrades i rutes per les entitats i iniciatives que promouen l’ESS a Gràcia. I de l’altra, s’han posat en marxa els punts d’acompanyament sobre ESS adreçats a públics ben diversos, des de famílies, a professionals, comerços o veïns i veïnes interessats.

Totes aquestes iniciatives volen formar i educar en economia social i solidària, visibilitzar-la i donar-la a conèixer connectant les entitats d’ESS, fomentant la intercooperació i l’intercanvi de recursos entre les entitats.
Vols saber què és i com funciona una escola cooperativa?
Com ens organitzem al Nou Patufet?
Quins són els nostres valors?

NOVA DATA: 16 de novembre

Dijous 16 de novembre 2017 parlarem d’això i molt més, a partir de les 17h, en una jornada inclosa dins el programa #DesplegaGràcia, que dóna a conèixer nombroses entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS) del nostre barri, Gràcia.

T’hi esperem!

Sessió obertaEscoles Cooperatives
Què vol dir ser cooperativa? Com és el model d’escola cooperativa? Com es gestiona?
Coneix, aprèn i resol el teus dubtes
Adreçat a famílies, comerços i professionals
Dijous 16 de novembre a les 17.00 hores 
Nou Patufet, c/Bruniquer, 25

Coorganitza: Districte de Gràcia,Comissionat d’Economia Social, desenvolupament i consum, Pam a Pam, Labcoop i Nou Patufet en col·laboració amb la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya (FeCEC).

Hi esteu tots convidats!