Programa SI

programa-si-2000x600

Des del curs 2017-2018 l’alumnat d’educació infantil està inscrit al Programa SI (Salut Integral) un programa que té un objectiu molt clar: demostrar que l’adquisició d’hàbits saludables des de la infància redueix el risc de patir malalties cardiovasculars i millora la qualitat de vida en l’edat adulta
A partir de diferents activitats els infants aniran descobrint hàbits saludables beneficiosos amb l’ajuda de la Clàudia, en Cardio i els Monstres súper sans!

Cada grup classe té unes activitats concretes que tenen en compte el coneixement del propi cos i el cor, les emocions, l’activitat fisica i el descans i l’alimentació saludable.

El programa compta també amb un  apartat exclusiu per a les famílies on podeu trobar-hi recursos, jocs, activitats i propostes diverses: i també amb un blog d’activitats on compartirem algunes de les propostes que realitzem a l’Escola.

En els diferents blogs d’aula podreu anar-hi trobant més informació!

Setmana de la Salut
Emmarcats dins el Projecte SI (salut integral) l’alumnat d’infantil acull la setmana de la Salut. És una setmana on els diferents blocs del projecte estan més presents que mai i on convidem a grans i petits a gaudir d’unes jornades d’allò més saludables.

Podeu veure l’àlbum de fotografies de la Setmana de la Salut 2021

nou-patufet-escola-saludable