Programa SI

Des del curs 2017-2018 l’alumnat d’educació infantil està inscrit al Programa SI un programa que té un objectiu molt clar: demostrar que l’adquisició d’hàbits saludables des de la infància redueix el risc de patir malalties cardiovasculars i millora la qualitat de vida en l’edat adulta
A partir de diferents activitats els infants aniran descobrint hàbits saludables beneficiosos amb l’ajuda de la Clàudia, en Cardio i els Monstres súper sans!

Cada grup classe té unes activitats concretes que tenen en compte el coneixement del propi cos i el cor, les emocions, l’activitat fisica i el descans i l’alimentació saludable.

El programa compta també amb un apartat exclusiu per a les famílies on podeu trobar-hi recursos, jocs, activitats i propostes diverses:  i també amb un blog d’activitats on compartirem algunes de les propostes que realitzem a l’Escola.

En els diferents blogs d’aula podreu anar-hi trobant més informació!

Setmana de la Salut 2019
Emmarcats dins el Projecte SI (salut integral) els alumnes d’infantil acullen la setmana de la Salut de l’1 al 5 d’abril.  És una setmana on els diferents blocs del projecte estan més presents que mai i on convidem a grans i petits a gaudir d’unes jornades d’allò més saludables.

Aquestes són les diferents propostes que tenen lloc al llarg de la setmana:

  • Dilluns 1: dia de l’activitat física on els infants gaudeixen de tallers de zumba, dance, circuits on el moviment serà el protagonista.
  • Dimarts 2: dia del berenar saludable on es realitza un taller per preparar entre tots una macedònia i jugar a preparar menús supersans.
  • Dimecres 3: dia zen en què es van realitzant tallers de ioga, relaxació i mindfulness.
  • Dijous 4: dia sensorial on posem en joc tots els sentits en les diferents propostes sensorials que anem trobant.
  • Divendres 5: dia de la sostenibilitat on realitzem una gimcana organitzada per la comissió d’Escoles Sostenibles .

Al llarg de la setmana anirem publicant fotos i vídeos a les diferents xarxes socials fent servir el hashtag #setmanadelasalut2019