Finalista als II Premis Nacionals de Marketing Educativo

premios-marketing-educativo-nou-patufet

 

Hem començat l’any amb una bona notícia! Nou Patufet som finalistes als II Premios Nacionales Marketing Educativo, d’entre més de 620 candidatures i 450 centres educatius d’àmbit estatal, en dues categories:

- Millor vídeo promocional amb “Tria primer Nou Patufet
- Millor blog de centre educatiu amb “Les aventures de P3

Els #PremiosME, creats per SchoolMars  i Marketing & Schools  premien els centres educatius innovadors i creatius i a les bones pràctiques en comunicació, publicitat i màrqueting en el sector educatiu.
Molt contents amb aquest reconeixement!

Les candidatures del Nou Patufet, millor vídeo i millor blog, també van ser votades pels nostres seguidors, veieu-ne el resultat seguint aquest enllaç
Els vots van ser valorats pel jurat tot i que no eren vinculants per decidir els guardonats.
Gràcies pel vostre suport!

Divendres 2 de febrer 2018 es va celebrar la Gala dels II Premios Nacionales Marketing Educativo, on Nou Patufet hi va ser present per les dues nominacions a Millor blog de centre educatiu i Millor vídeo promocional.
Una gala plena d’emocions, aprenentages i experiències, a més a més de les interessants ponències d’experts en educació i màrqueting educatiu.

D’entre més de 620 candidatures de 450 centres educatius, estem molt contents que en només dos anys hàgim quedat entre els cinc millors classificats en millor vídeo i entre els deu millor classificats en millor blog. És un reconeixement que aporta valor a tota la comunitat educativa del Nou Patufet. Agraïm des d’aquí tot el suport rebut.
A més a més, pel fet d’estar entre els cinc classificats finals, Nou Patufet ha estat guardonat amb una subscripció de Cerebriti per a l’escola.

Aprofitem per felicitar als organitzadors per aquesta gran gala, al claustre d’experts i a tots els guanyadors de les vuit categories dels #PremiosME