Nou Patufet rep el segell Smart d’innovació educativa

segell-escola-smart-nou-patufet-2019

Nou Patufet rep el segell Smart d’innovació educativa

7 de març de 2019

Nou Patufet ha estat acreditat amb el Segell Smart, un reconeixement d’innovació i excel·lència educativa impulsat per la Fundació Tr@ms i validat per la Universitat Oberta de Catalunya.

El centres educatius acreditats amb el Segell Smart garanteixen un alt nivell de qualitat educativa i innovació, amb una visió transversal del procés educatiu, centrat sempre en la figura de l’alumne i el desenvolupament de les seves competències personals.

Un centre educatiu Smart és participatiu i planteja les metodologies més actuals per al desenvolupament personal de l’alumnat amb una visió global de totes les etapes educatives amb processos educatius actius i assegurant l’assoliment d’uns bons resultats competencials i acadèmics.

Per obtenir el Segell Smart, Nou Patufet ha superat una auditoria que ha avaluat els diferents àmbits que s’utilitzen com a indicadors: l’estratègia de la cooperativa, el projecte pedagògic, la qualitat i innovació de les metodologies, la implicació de l’equip docent, l’acompanyament i seguiment dels alumnes, la gestió de recursos i les iniciatives vinculades amb la societat i l’entorn.

Més  informació del Segell Smart, aquí.