Extraescolars 22-23

banner-extraescolars-noupatufet

 

ACTIVITATS ED. INFANTIL 22-23

 • Dansa creativa. Gaudirem de la dansa a nivell bàsic i de jocs de consciència corporal i psicomotrius. 
 • Multiesports. Aquesta activitat té com a objectius: adquirir una sèrie d’habilitats motrius bàsiques mitjançantcla pràctica d’esports i jocs, millorar les qualitats motrius bàsiques. educar als infants en valors a partir de l’esport i propiciar la convivència entre els infants de l’escola. Jocs coordinatius, reptes cooperatius, jocs del món, futbol, basquetbol, handbol, a càrrec del Club Roser, la màxima del qual és que tothom pot fer esport i formar part d’un grup per a la pràctica de l’esport en equip.
 • Anglès amb Kids&Us. Kids&Us fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. S’aprofiten i optimitzen tots els mecanismes que s’activen durant els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua. (+ info)

ACTIVITATS PRIMÀRIA I ESO 22-23

 • Multiesports (primària). L’activitat ofereix l’oportunitat de conèixer diferents modalitats esportives: handbol, voleibol, futbol, basquetbol, flag i rugby. Activitat que dona als participants un bagatge motriu molt positiu tant per a la vida diària com per a la pràctica esportiva en edats més adultes.Aquesta activitat té com a objectius: adquirir una sèrie d’habilitats motrius bàsiques mitjançantcla pràctica d’esports (desplaçaments, salts, girs, bots, passades, recepcions…), millorar les qualitats motrius bàsiques. educar als infants en valors a partir de l’esport i propiciar la convivència entre els infants de l’escola. A càrrec del Club Roser, la màxima del qual és que tothom pot fer esport i formar part d’un grup per a la pràctica de l’esport en equip.
 • Dibuix – Iniciació a les arts (primària). A càrrec de l’escola d’arts La casa de la Espiral de la mà d’Ángeles De Blasi. Des de nivell inicial fins a nivells més avançats. A través de tot tipus de tècniques i materials, (com llapis de colors, aquarel·la, retoladors, carbonet, tinta, ceres i altres) realitzarem dissenys de personatges, espais/entorns imaginaris, treballarem la interpretació i còpia de referències i es transmetrà el valor de la comunicació visual i la composició. Tot això amb temàtiques de lliure elecció i suport de la profesora, afavorint així l’aprenentatge de l’alumnat. (+info)
 • Escacs. Motivació i ii·lusió per jugar habitualment, i gaudir del joc a càrrec de l’Escola d’Escacs de Barcelona. (+info)
 • Programació i robòtica. Amb Play Code Academy es fan activitats formatives en: disseny 3D, robòtica educativa i domòtica, muntatge i programació de drons, programació de videojocs i desenvolupament web. Tot a través del fil conductor del llenguatge de programació.
 • Instrument individual o en parella. Piano o guitarra en horari de migdia.
 • Ball (primària): amb la Lay gaudirem de la dansa nivell bàsic i exercicis d’interpretació. Enllaç a la presentació de l’activitat.
 • Ioga (primària). Un dia a la setmana per gaudir del moviment, la relaxació, la concentració.
 • Anglès amb Kids&Us (primària). Sessions dinàmiques 100% en anglès. Com més aviat els infants entren en contacte amb l’anglès, més natural els resulta aprendre’l. Envoltem els infants amb molts estímuls en anglès en situacions naturals i quotidianes, activant la creativitat i fomentant una educació positiva perquè l’aprenentatge també sigui espontani. Una barreja d’entusiasme i naturalitat és clau a l’hora d’aprendre anglès perquè allibera els infants de vergonyes i pors, alhora que els ajuda a expressar-se en anglès amb més calma. (+ info)
 • ALOHA mental arithmetic (primària) +info

Important recordar:

● Totes les activitats per poder ser realitzades hauran de comptar amb un mínim nombre de participants.
● Totes les activitats a excepció de les de migdia s’ofereixen també per alumnes de fora de l’escola.
● Recordem la importància del compromís amb cada activitat. Les possibles baixes a les activitats afecten l’organització del conjunt d’extraescolars.
● Els infants es podran incorporar a les activitats a l’inici de cada mes, havent de notificar les modificacions abans del 20 de cada mes anterior.
● Les activitats tenen un caràcter anual i sempre esperem que els infants assisteixin a totes les sessions.
● L’import de cada extraescolar està calculat anualment i dividit entre els mesos/sessions d’activitat, per tant, l’import de cada rebut mensual/trimestral és el mateix independentment si el mes/trimestre té més o menys dies.
● L’impagament d’un rebut de cada activitat comportarà, previ avís, de forma automàtica, no poder gaudir de l’activitat extraescolar fins que es regularitzi o s’acordi el pagament.

Per a tota la comunitat del Nou Patufet les activitats extraescolars són quelcom molt important i per aquest motiu creiem també que és important el compromís amb cada activitat, ja que les possibles baixes poden arribar afectar a la continuïtat o no de la dita proposta.

UBICACIÓ
Les activitats d’infantil es faran a les instal·lacions d’Encarnació, 58.
Totes les activitats de primària i ESO es faran a les instal·lacions de Bruniquer, 25.

INSCRIPCIONS 
Document d’inscripció que cal emplenar degudament i lliurar a secretaria de l’escola o enviar per mail a secretaria@noupatufet.coop

 

 

 

DIES i HORARIS 22 -23 (d’octubre a juny)

EDUCACIÓ INFANTIL

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

17:15-18:15

Multiesports

Multiesports

Anglès

 Dansa

PRIMÂRIA

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Migdia

Instrument individual o en parella: piano o guitarra

Anglès 1r i 2n

Anglès 3r i 4t

Anglès 5è i 6è

Anglès 3r i 4t

Anglès 5è i 6è

Escacs

17:15 – 18:30

Multiesports

Ioga

Multiesports

Ball (3r a 6è)

Ball (1r i 2n)

17:15 – 18:45

Robòtica i programació

Taller ALOHA mental arithmetic

Dibuix.

Iniciació a les Arts

SECUNDÀRIA

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Migdia

Instrument individual o en parella: piano o guitarra

Escacs

17:15 – 18:45

Robòtica i programació

PREUS 22-23

Descarregueu-los aquí (PDF)