Extraescolars 20-21

banner-extraescolars-noupatufet

Des de l’Escola presentem la nova proposta d’extraescolars per al curs 20-21. A continuació en podeu veure els horaris i preus. Abans però, sí que volem recordar:

● Totes les activitats per poder ser realitzades hauran de comptar amb un mínim nombre d’alumnes.
● Totes les activitats a excepció de les de migdia s’ofereixen també per alumnes de fora de l’escola.
● Recordem la importància del compromís amb cada activitat. Les possibles baixes a les activitats afecten l’organització del conjunts d’extraescolars.
● Els infants es podran incorporar a les activitats a l’inici de cada mes, havent de notificar les modificacions abans del 20 de cada mes anterior.
● Les activitats tenen un caràcter anual i sempre esperem que els infants assisteixin a totes les sessions.
● L’import de cada extraescolar està calculat anualment i dividit entre els mesos/sessions d’activitat, per tant, l’import de cada rebut mensual/trimestral és el mateix independentment si el mes/trimestre té més o menys dies.
● L’impagament d’un rebut de cada activitat comportarà, previ avís, de forma automàtica, no poder gaudir de l’activitat extraescolar fins que es regularitzi o s’acordi el pagament.

UBICACIÓ
Les activitats d’infantil es faran a les instal·lacions d’Encarnació, 23 a excepció del taller de sensibilització musical.
Totes les activitats de primària i ESO es faran a les instal·lacions de Bruniquer, 25 a excepció de Multiesports de 1r primària, que es farà a Encarnació, 23.

INSCRIPCIONS
Podreu descarregar la fitxa d’inscripció i lliurar-la a secretaria de l’escola o enviar-la per mail a secretaria@noupatufet.coop

ACTIVITATS

 • Expressió corporal i jocs en anglès (infantil). la Txell serà l’encarregada d’aquesta proposta on, a partir de propostes d’expressió corporal i jocs, s’anirà introduint vocabulari en anglès.
 • Dansa creativa (infantil). amb la Lay gaudirem de la dansa a nivell bàsic i de jocs de consciència corporal i psicomotrius. Link a la presentació de l’activitat
 • Taller de sensibilització musical (infantil). Adreçat a infants de 3 a 6 anys, i consisteix en apropar-se a la música i el seu llenguatge, a partir de la vivència, el joc, els contes. Els infants canten, ballen, fan petites improvisacions amb instruments de percussió i escolten música diversa. Judit Alegre, mestra de l’escola, és la persona que liderarà aquestes sessions. (+info)
 • Multiesports (infantil i 1r primària) a càrrec del Club Roser, els infants gaudiran de propostes de joc que els aproparà a diferents esport de manera lúdica i divertida.
 • Bàsquet (primària a partir 2n). A càrrec del Club Roser, la màxima del qual és que tothom pot fer esport i formar part d’un grup per a la pràctica del bàsquet. Tant important són els valors esportius com els humans.
 • Dibuix – Iniciació a les arts (primària): a càrrec de l’escola d’arts La casa de la Espiral realitzaran tot tipus de treballs i tècniques plàstiques. (+info)
 • Escacs (primària i ESO). Motivar els alumnes, il•lusionar-los per jugar habitualment, i fer que gaudeixin del joc a càrrec de l’Escola d’Escacs de Barcelona
 • Ball (1r, 2n i 3r primària). amb la Lay gaudirem de la dansa nivell bàsic i exercicis d’interpretació.Link a la presentació de l’activitat.
 • Ball (4t, 5è i 6è primària). amb la Lay ens divertirem amb el ball i la dansa i farem exercicis per reforçar seguretat en ells mateixos. Link a la presentació de l’activitat.
 • Speaking (primària i ESO). Anglès de conversa amb professorat britànic dividit en grups segons nivell
 • Música (primària i ESO). Instrument individual o en parella en horari de migdia
 • Unity - programació (ESO. Divendres migdia). Orientat als joves que vulguin centrar-se en la creació de videojocs mitjançant l’entorn professional de desenvolupament 3D. L’alumnat descobrirà la interfaç d’Unity i aprendrà a moure’s d’una forma àgil. A més a més, aprendrà els conceptes bàsics de la programació en C#, un llenguaje de programació de Microsoft, molt utilitzat en el sector de la informática i que Unity també utiliza. Crearan el seu propi videojoc, utilitzant els recursos gràfico i d’audio que considerin necessaris, disposant de la possibilitat de dibuixar-los i compondre’ls ells mateixos. A més a més, aprendràn a programar les mecàniques de joc que desitgin per als seus videojocs.

 

PROTOCOLS preventius a seguir en cada activitat

 

Durant aquest curs 2020-2021 es duran a terme els cursos d’anglès per infants de P4 a 4t primària organitzats per CIC Idiomes a les nostres instal·lacions. Provisionalment, durant el primer trimestre del curs, les classe es faran telemàticament. Pel fet de ser alumnes de l’escola tindreu un 10% de descompte en el preu. Podeu demanar informació a idiomesagracia@iccic.edu o al telèfon 93 200 11 33 (+info)

DIES i HORARIS

EDUCACIÓ INFANTIL

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

17:15-18:15

Multiesports (P3, P4, P5 i 1r EP)

Expressió corporal i jocs en anglès

Dansa creativa

Multiesports (P3, P4, P5 i 1r EP)

Taller de sensibilització musical

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Migdia

Speaking anglès

Escacs

Speaking anglès

17:15 – 18:30

Ball (4t, 5è, 6è)

Bàsquet (de 2n a 6è)

Bàsquet (de 2n a 6è)

Ball (1r, 2n, 3r)

Multiesports (1r EP)

Multiesports (1r EP)

17:15 – 18:45

Dibuix – Iniciació a les Arts

Migdia

Instrument individual o en parella: piano o guitarra

ESO 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Migdia

Speaking anglès

Speaking anglès

Escacs

Migdia

Instrument individual o en parella: piano o guitarra