Menjador escolar 21-22

migdies-educatius-menu-2000x600 (1)

Nou Patufet ofereix el servei de migdies educactius que inclou el servei de menjador i les activitats educatives i de lleure guiades per un equip de monitores i monitors especialitzat a la franja de migdia entre les 13 h i les 15 h.

El servei de menjador és a càrrec de Cantàbrico empresa dedicada des de 1975 al servei culinari que dóna un servei de menjar de qualitat, natural i de temporada. La seva elaboració és 100% tradicional i artesanal, es cuina el menjar de tota la vida, tan natural com a casa.

Els migdies educatius són a càrrec de Teatre Viu.Cat, és una associació sense ànim de lucre que treballa per desenvolupar el projecte educatiu al migdia amb l’objectiu de formar part del creixement personal de totes les persones implicades. Aposta per un projecte quelcom més significatiu que la mera vigilància de l’alumnat que es queda a dinar. Es per això que Teatre Viu.Cat desplega tot un escenari on la creació de valor amb els alumnes és la seva raó de ser.

Podeu consultar l’Informe de valoració de la programació de menús del Nou Patufet, realitzat per l’Agència de salut pública de Catalunya. La valoració del menú del Nou Patufet ha estat molt positiva. Aquests són els menús generals del tercer quadrimestre (actualitzat a data 23/04/2017)

Podeu sol·licitar el servei de mitja pensió a través d’aquest document que podeu lliurar a l’escola o be enviar-ho per correu electrònic a secretaria@noupatufet.coop

Consulteu les quotes de servei de menjador escolar en aquest enllaç.

  • Menús maig 2022 (general, proposta sopars, vegetarià, sense glúten, sense lactosa ni proteïna llet vaca, vegà)
  • Menús abril 2022  (general, proposta sopars, vegetarià, sense glúten, sense lactosa ni proteïna llet vaca, vegà)

Convocatòria d’ajuts individuals de menjador. Curs 2021-2022 Les sol·licituds es presentaran a través d’un formulari telemàtic que estigui matriculat o preinscrit per al curs 2021-2022, en dos períodes de sol·licituds:

  • Entre el 27 de maig i el 18 de juny, ambdós inclosos.
  • Entre el 6 i el 17 de setembre, ambdós inclosos.

Un cop finalitzats els períodes de juny i setembre, s’estableix un període obert de presentació de sol·licituds per atendre situacions sobrevingudes i per a l’alumnat de nova incorporació.
- Situació sobrevinguda que requereixi l’atenció de Serveis Socials
- Unitats familiars que la seva situació econòmica s’hagi vist greument afectada per causa de força major i degudament justificada.
En aquests casos correspondrà estudiar la nova situació i, en aquest sentit, caldrà que els sol·licitants exposin i acreditin documentalment els fets causants de la nova situació. Així mateix, caldrà demanar la documentació econòmica corresponent per tal de determinar els nous rendiments de la unitat familiar.
Trobeu tota la informació i el formulari de sol·licitud en aquest enllaç